СУПТО по Н18

От 01.02.2020г. влиза в сила задължителното прилагане на Наредба 18/2006г. Всички фирми работещи на българският пазар ще трябва да се съобразят с нея ако желят да ползват касов апарат в дейността си. АНГЕЛОВИ Ви дава възможност да изберете измежду няколко одобрени от НАП софтуерни продукта на различни компании. Разгледайте нашите предложения и ни потърсете за среща. Не остана време, побързайте!

Виж още »

Друг софтуер

Всички фирми, които нямат фискални устройства в търговските си обекти могат да продължат да използват своя софтуер както до сега. Отново при нас ще откриете софтуер на различни компании. Освен складов, при нас ще откриете счетоводен, ТРЗ, амортизации, лицензи за продукти на Майкрософт, антивирусни програми и много други. Нуждаете се от нещо различно? Ние можем да го разработим!

Разгледай »

MadeForMarket.eu

Тук ще намерите нашите продуктови предложения. Продукти, които клиенти като Вас вече са закупили и експлоатират. Вижте техните оценки на продуктите и попитайте за цена по количества. Ангелови е директен вносител на POS системи, системи за видеонаблюдение, баркод четци, принтери, мобилни компютри с марката Zebra и Honeywell и много други артикули от различни производители по цял свят.


Разгледай »