+359885930424

ОБЩИ УСЛОВИЯ, ПОЛИТИКА ЗА БИСКВИТКИ И ДЕКЛАРАЦИЯ ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ

Този текст има за цел да Ви информира относно продуктите и услугите предлагани в сайта www.angelovi.eu от АНГЕЛОВИ ЕООД, както и начина на поръчка, доставка, връщане и рекламация. Цели също да Ви запознае с начина на ползване на сайта, достъпа до информация, Политиката за ползване на бисквитки и Политиката за ползване на вашите лични данни и тяхната обработка.

 

ОБЩИ УСЛОВИЯ
Дизайна на сайта, информацията предоставена в него, снимки и текстове са собственост на АНГЕЛОВИ ЕООД. Забранено е копирането и използването им, без изричното писмено съгласие на АНГЕЛОВИ ЕООД. Снимките и описанията на продуктите са предоставени от производителите и АНГЕЛОВИ ЕООД, не носи отговорност при несъответствие във външния вид или техническа характеристика на закупения от вас продукт. Ако желан от Вас продукт е изчерпан, наш служител ще се свърже с вас за да ви бъде предложен друг със същите или подобни характеристики. В случай забавяне на доставка, всеки клиент ще бъдете уведомен по електронен път или чрез телефонно обаждане. Всички продукти в сайта са в български лева с включено ДДС.

КЛИЕНТСКИ ПРОФИЛ
Всеки потребител на сайта може да направи свой клиентски профил. Това дава следните предимства:
– По лесна поръчка на желаните от вас продукти
– Възможност за запазване на любими продукти и тяхната поръчка в последствие
– Проследяване на направена от вас поръчка
– Допълнителни бонуси и промоции за редовни клиенти
При създаване на клиентски профил от вас ще се изискват лични данни, като АНГЕЛОВИ ЕООД гарантира тяхната защита по ЗЗЛД и Общ регламант за ЗЛД. Съветваме Ви при създаване на клиентския профил да се запознаете с Декларацията за поверителност, преди да я подпишете.

ПОРЪЧКА
АНГЕЛОВИ ЕООД приема поръчки всеки работен ден от 09:00 до 16:00 часа, като заявки постъпили след този час се обработват най – късно до края на следващия работен ден. Поръчката на избрания от вас продукт става след избиране на вид и брой, след което се натиска бутона „ПОРЪЧКА“. Определени стоки обозначение с * изискват вашето повишено внимание. При тяхната поръчка на обща стойност под 1 000лв. се начислява дпълнителна такса, за което ще бъдете уведомени по телефона. При поръчката клиентът задължително посочва лице за контакт, e-mail, телефон и точен адрес за осъществяване на доставка. За издаване на фактура се попълват данни за фирмата или ЕГН за физическото лице. Клиента носи отговорност за достоверността на посочените данни. След получаване на поръчката от АНГЕЛОВИ ЕООД наш служител ще Ви потърси на посочения телефон за потвърждаване на поръчката и данните, за да бъде доставена стоката.

ДОСТАВКА
Поръчаните продукти се доставят на посочения от клиента адрес с избран от него куриер, подходящо опаковани според вида им и начина на транспортиране в срок от 2 работни дни. Определени стоки не са налични на територията на Р.България, поради което доставката се осъществява в рамките на 14 дни. Клиентът поема задължението да осигури достъп и възможност за получаване на продуктите. Разходите по транспортирането и цената на продукта се заплащат при получаване на доставката, ако избрания метод на плащане е наложен платеж. Клиентът има възможност да провери пратката преди нейното приемане от куриера и има право да откаже доставката в следните случаи:
– видимо продукта не съответства на направената поръчка
– цената не отговаря на предварително договорената между продавача и купувача
– опаковката на продукта е с нарушена цялост при транспортирането
В тези случаи се съставя протокол и пратката се връща за сметка на АНГЕЛОВИ ЕООД.
Клиентът има право да върне продукта, ако не съответства на поръчания от него и това не е било възможно да се установи при доставката. В този случай АНГЕЛОВИ ЕООД поема разходите по транспортиране на продукта и се задължава да го замени или възстанови цената му при невъзможност за подмяна. Клиентът има право да върне за своя сметка закупения продукт в срок от 14 дни от получаването му при спазване на следните условия:
– продуктът е във вида в който е бил доставен на клиента
– няма нарушаване на оригиналната опаковка
– има съпътстващ документ, в който е описана причината за рекламацията.

ГАРАНЦИЯ
Всички нови продукти представени в сайта са с гаранция от минимум 12 месеца. Продукти втора употреба са с гаранция от 3 до 6 месеца. Срокът на гаранцията започва да тече от датата на закупуване на продукта. Всеки продукт задължително е придружен от фактура и гаранционна карта и при необходимост от ремонт или замяна те са предоставят на АНГЕЛОВИ ЕООД. Съветваме Ви да запазите и оригиналната опаковка на продукта за срока на гаранцията му. Срокът в който ще бъде ремонтиран или подменен сервизния продукт зависи от сериозността на повредата и наличието на резервната част за отстраняването й. Внимателно прочетете в Гаранционната карта условията при които гаранцията няма да бъде уважена.

ДЕКЛАРАЦИЯ ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ
Всяко обработване на лични данни трябва да бъде законосъобразно и добросъвестно. С Декларацията за поверителност целим да Ви информираме по какъв начин АНГЕЛОВИ ЕООД събираме, използваме, обработваме, както и в какъв обхват се/ или ще се извършва обработването на личните Ви данни. Има за цел и да Ви информираме за рисковете, правилата, гаранциите и правата свързани с обработването на лични данни. Лични данни които събираме и Цели за които събираме и обработваме Вашите лични данни:
Всеки потребител може да направи поръчка, като през електронната ни система, така и по телефона, свързвайки се с отдел обслужване на клиенти. Основните данни, съхранени за Вас са от електронната ни система при:
– регистрация;
– извършване на поръчка
– използването на друга функционалност от сайта.
Извършвайки поръчка или регистрация, исканата информация от Вас може да бъде: име, точен адрес, електронна поща, телефонен номер, начина за плащане, предпочитан куриер и други. Отказвайки да посочите личните си данни, води до невъзможност за обработване на Вашата заявката и завършване на поръчката.
Подобно на много уеб сайтове, ние също използваме така наречените “бисквитки”. С цел подобряване качественото обслужване, събирайки информация за посетителите и посещението им в сайта. Бисквитките са малки файлове, които се съхраняват на Вашия компютър, генерирайки се при използването на определен уеб браузър. Давайки разрешението си те позволяват на конкретния сайт да запази информация за ползването му. Така например, ние използваме бисквитки, за да запомним продуктите във Вашата пазарска количка. Могат да се използват, за да разберем вашите предпочитания въз основа на предишни или настоящи действия в сайтa, които ни дава възможност да подобряваме услугите си.

Предоставяне на Вашите лични данни:
АНГЕЛОВИ ЕООД не продава, предоставя или търгува по един или друг начин Вашата лична информация на трети лица. Стремежът ни е да осигурим максимална сигурност за всичките си потребители, оправдавайки доверието им. Основната цел, за събирането на данни е изпълнението на поръчки, чрез изготвяне на документация – фактури, гаранционни карти и извършване на доставки. Когато се регистрирате, купувате продукти или услуги, събраната информация може да ни послужи по следните начини:
– За да подобрим нашата услуга в отговор на ваши запитвания;
– За бързо и качествено обработване на поръчки;
– За изготвяне на статистически данни, чрез маркетингови проучвания;
– За изпращане на електронни имейли, ако изрично сте дали съгласието си. Получавайки нашия електронен бюлетин, първи ще можете да се осведомите за атрактивните ни предложения;
При спазването на законовите изисквания Ангелови ЕООД може да разкрие Вашите лични данни на следните организации и лица:
– Отдел Счетоводство на Ангелови ЕООД – във връзка с отчетността на фирмата.

Срок за съхранение на Вашите лични данни:

Според Чл. 42.Счетоводната информация се съхранява в предприятието по реда, предвиден в Закона за Националния архивен фонд, в следните срокове – 5 години за документи обект на данъчен контрол. Към този тип документи се отнасят фактурите, които удостоверяват Вашата покупка и за съставянето на които се изискват личните Ви данни. След срока на съхранение личните Ви данни ще бъдат унищожени по следния ред:
•данни на хартия – чрез нарязване с шредер машина;
•електронни данни – чрез изтривани от електронната база данни.

Вашите права по отношение на личните Ви данни:
Спазвайки законовите норми и изисквания Вие имате следните права спрямо личните ви данни, обработвани от Ангелови ЕООД:
– Да получите достъп до личните си данни, както и копие от документите в които данните Ви са вписани
– При неточност на личните Ви данни, те трябва да бъдат коригирани
– Да поискате данните Ви да бъдат заличени, когато основанието е законосъобразно
– Да подадете жалба до КЗЛД, когато са налице съответните предпоставки за това
При възникнали въпроси относно поверителността на личните Ви данни може да се свържете с нас:
angelovieood@abv.bg тел: 0885930424 Пламен Ангелов.