+359885930424
Select Page

 

ОБЩИ УСЛОВИЯ, ПОЛИТИКА ЗА БИСКВИТКИ И ДЕКЛАРАЦИЯ ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ

Този текст има за цел да Ви информира относно продуктите и услугите предлагани в сайта www.angelovi.eu от Ангелови ЕООД. Цели също да Ви запознае с начина на ползване на сайта, достъпа до информация, Политиката за ползване на бисквитки и Политиката за ползване на вашите лични данни и тяхната обработка.

 

ОБЩИ УСЛОВИЯ
Този сайт има единствено информативен характер и представя софтуерни и хардуерни продукти и услуги предлагани от Ангелови ЕООД.
Дизайнът на сайта, информацията предоставена в него, снимки и текстове са собственост на Ангелови ЕООД. Забранено е копирането и използването им, без изричното писмено съгласие на Ангелови ЕООД. 

ДЕКЛАРАЦИЯ ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ
Всяко обработване на лични данни трябва да бъде законосъобразно и добросъвестно. С Декларацията за поверителност целим да Ви информираме по какъв начин Ангелови ЕООД събираме, използваме, обработваме, както и в какъв обхват се/ или ще се извършва обработването на личните Ви данни. Има за цел и да Ви информираме за рисковете, правилата, гаранциите и правата свързани с обработването на лични данни. Лични данни които събираме и Цели за които събираме и обработваме Вашите лични данни:
Всеки посетител на сайта по желание може да регистрира e-mail за промоции и каталози предлагани от Ангелови ЕООД. Основните данни, съхранени за Вас с това действие е единствено предоствания адрес на ел.поща, на който ще се изпраща периодично newsletter с актуални промоции и новини за софтуерни и хардуерни продукти и услуги предлагани от Ангелови ЕООД. Вие можете по всяко време да прекратите този абонамент чрез препратка в получения newsletter.
Лични данни се изискват и при попълване на контактната форма в сайта на Ангелови ЕООД. Това са: име, електронна поща, телефонен номер. Отказвайки да посочите личните си данни, води до невъзможност за обработване на Вашето запитване и обратна връзка от консултант на Ангелови ЕООД.
Подобно на много уеб сайтове, ние също използваме така наречените “бисквитки”. С цел подобряване качественото обслужване, събирайки информация за посетителите и посещението им в сайта. Бисквитките са малки файлове, които се съхраняват на Вашия компютър, генерирайки се при използването на определен уеб браузър. Давайки разрешението си те позволяват на конкретния сайт да запази информация за ползването му. Могат да се използват, за да разберем вашите предпочитания въз основа на предишни или настоящи действия в сайтa, които ни дава възможност да подобряваме услугите си.

Предоставяне на Вашите лични данни:
Ангелови ЕООД не продава, предоставя или търгува по един или друг начин Вашата лична информация на трети лица. Стремежът ни е да осигурим максимална сигурност за всичките си потребители, оправдавайки доверието им. Когато се регистрирате събраната информация може да ни послужи по следните начини:
– За да подобрим нашата услуга в отговор на ваши запитвания;
– За изготвяне на статистически данни, чрез маркетингови проучвания;
– За изпращане на електронни имейли, ако изрично сте дали съгласието си. Получавайки нашия електронен бюлетин, първи ще можете да се осведомите за атрактивните ни предложения;

Вашите права по отношение на личните Ви данни:
Спазвайки законовите норми и изисквания Вие имате следните права спрямо личните ви данни, обработвани от Ангелови ЕООД:
– Да получите достъп до личните си данни, както и копие от документите в които данните Ви са вписани
– При неточност на личните Ви данни, те трябва да бъдат коригирани
– Да поискате данните Ви да бъдат заличени, когато основанието е законосъобразно
– Да подадете жалба до КЗЛД, когато са налице съответните предпоставки за това
При възникнали въпроси относно поверителността на личните Ви данни може да се свържете с нас:
angelovieood@abv.bg тел: 0885930424 Пламен Ангелов.